Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ.: ΙΔΡΥΣΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

4,432 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   5,000
4,432 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Nikos X. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Nikos X.

Παραλήπτες:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΒΑΝΑΥΣΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΖΩΩΝ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ Η ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ.ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΘΩΩΝ ΖΩΩΝ."Ο πολιτισμός και το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται από τη συμπεριφορά του στα ζώα". (Μαχάτμα Γκάντι).ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΟΝΗ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Δημοσιεύτηκε: 21 Ιουλίου 2014 (Ενημερώθηκε:

17 Δεκεμβρίου 2015)