Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ

45 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   100
45 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Σάββας . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Σάββας .

Παραλήπτες:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Ο Δήμος Μεθάνων ιδρύθηκε το 1834 ωστόσο καταργήθηκε με τον Νόμο του "Καλλικράτη" το 2010. Η νέα περίοδος ξεκίνησε ως Δήμος Τροιζηνίας. Μετά από αγώνες μετονομάστηκε το 2013 σε Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων. Τώρα, ήρθε η ώρα, ως κάτοικοι της Χερσονήσου να απαιτήσουμε να επανέλθει ο Δήμος Μεθάνων δεδομένου ότι εγκατάλειψη της περιοχής έχει οδηγήσει τον τόπο μας σε μαρασμό. Προυπόθεση της ανάκαμψης είναι η επανίδρυση του Δήμου Μεθάνων. Όμως, προέχει η προετοιμασία για την πλήρη αυτονόμηση της περιοχής σε όλα τα επίπεδα πριν αρχίσει ο διάλογος για την τροποποίηση του "Καλλικράτη".
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.