Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ε.ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ.: Σας καλούμε να μην προχωρήσετε σε περικοπή της χρηματοδότισης για την Αμυνα

550 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   1,000
550 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Μάριος . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Μάριος .

Παραλήπτες:
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ε.ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ.
Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η κρίση έχει δημιουργήσει τρομερές συνθήκες αλλά τουλάχιστον ο λαός νιώθει ασφαλής διότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές!Μέχρι το 2018 η Τουρκία θα έχει παραλάβει 20 υπερσύγχρονα πολεμικά F-35! κάτι που μπορεί να την κάνει πανίσχυρη!Σας ζητούμε λοιπόν να αρνηθήτε την περικοπή 400εκ. ευρώ από τον προυπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας!