Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Υπουργείο Περιβάλλοντος, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ιονίων Νήσων, Περιφέρεια ΙΝ, Δήμο Λευκάδας: Μην δηλητηριάζετε άλλο την Λευκάδα!

493 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   500
493 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Argyri K. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Argyri K.

Παραλήπτες:
Η κατάσταση με τα σκουπίδια δίπλα στον αστικό ιστό της Λευκάδας , δίπλα σε σχολεία και την μαρίνα έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Ανεξέλεγκτος ΧΑΔΑ που συχνά, πολύ συχνά, παίρνει φωτιά και οι τοξικοί καπνοί καλύπτουν την πόλη. Ξεκινάμε ψηφοφορία ενάντια στον κίνδυνο από τα τοξικά αέρια όταν καίγονται τα σκουπίδια... Η λύση του εργοστασίου φαίνεται να είναι τόσο μακρινή όσο κοντά θέλουν να μας την παρουσιάσουν... Δεν πάει άλλο δίπλα σε σχολεία, όταν τα παιδιά κάνουν μάθημα να καίνε για μέρες σκουπίδια και να δημιουργούνται από αναπνευστικά προβλήματα μέχρι μολύνσεις που μπορεί να επιφέρουν ανεπανόρθωτη ζημιά. Και ακόμη πιο κοντά ζουν άνθρωποι.
Δεν μπορεί πλέον μία παράνομη χωματερή να λειτουργεί δίπλα στην πόλη. Δεν μπορεί πλέον να ρυπαίνεται η θάλασσα με τα λύματα των σκουπιδιών..
Φτάνει πια...
Όταν κινδυνεύει η δημόσια υγεία και υπονομεύεται το περιβάλλον, η Κοινωνία των Πολιτών οφείλει να δηλώσει την παρουσία της, το ενδιαφέρον της και την απόφαση της να αγωνιστεί.