Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Προς Υπουργό Παιδείας, κ. Νίκο Φίλη: Ζητάμε να αποσυρθεί  τροπολογία κατάργησης των τμημάτων ένταξης Ειδικής Αγωγής

1,099 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   2,000
1,099 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Σύλλογος Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Σύλλογος Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής .

Παραλήπτες:
Υπουργός Παιδείας, κ. Νίκος Φίλης
Η διατήρηση των Τ.Ε κρίνεται σημαντική γιατί παρέχουν ουσιαστική εκπαιδευτική παρέμβαση με ατομικά ή ομαδικά προγράμματα εκπαίδευσης στους μαθητές με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, εντός του σχολικού ωραρίου.
Το Τ.Ε. παρέχει εξειδικευμένη παρέμβαση σε δεξιότητες των μαθητών με σκοπό να γίνουν αυτοματοποιημένες γνωστικές ικανότητες. Την ώρα που ο μαθητής βρίσκεται στο Τ.Ε. δουλεύει τις εντοπισμένες δυσκολίες του (γραφή, ανάγνωση, στρατηγικές κατανόησης κ.α.) και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλα τα μαθήματα. Αποσύρουμε την τροπολογία, Ενισχύουμε την Ειδική Αγωγή. http://sakea.forumgreek.com/
Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβρουαρίου 2016 (Ενημερώθηκε: 11 Απριλίου 2016)