Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Ζητάμε την ίδρυση Ελληνικής Αστυνομίας για τα Ζώα / Establish Greek Animal Police

104,581 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   200,000
104,581 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Alexandros M. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Alexandros M.

Παραλήπτες:
Η Ελληνική Κυβέρνηση / The Greek Government
Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ακόμη ένα κρούσμα βάναυσης κακοποίησης αδέσποτου σκύλου στην Κρήτη, ο οποίος βρέθηκε με δεμένα τα γεννητικά του όργανα. Την ίδια στιγμή ο ένας μετά τον άλλο, ιδιοκτήτες ζώων εγκαταλείπουν τα κατοικίδια τους γιατί δεν θέλουν ή δεν μπορούν πλέον να αναλάβουν την ευθύνη της φροντίδας τους. Οι ελληνικοί δρόμοι έχουν γεμίσει με αδέσποτα, ενώ οι Δήμοι και οι Περιφέρειες αδυνατούν να μεριμνήσουν για την στείρωση και την υιοθεσία τους όπως επιβάλλει ο Νόμος "4039 για τα Ζώα".

Ταυτόχρονα η έλλειψη φιλοζωικής παιδείας στην ελληνική κοινωνία, καθιστά πολλές φορές ανυπόφορο τον βίο ακόμη και των κατοικίδιων ζώων, αφού οι ιδιοκτήτες τους επιλέγουν τη βία, για να τα "πείσουν" να τους υπακούσουν.

Γι' αυτούς τους λόγους ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να ιδρύσει την Ελληνική Αστυνομία Ζώων.

Υπογράψτε για τον σκοπό αυτό, διαδώστε την προσπάθειά μας στο Facebook και στο Twitter και βοηθήστε μας να πιέσουμε και να πείσουμε την Ελληνική Κυβέρνηση να δώσει τέλος στην κακοποίηση ζώων.

Ας ξεπεράσουμε τις 10.000 υπογραφές!!

---
In Crete, a few days ago, it became known another instance of brutal abuse of a stray dog, which was tied to its genitals. At the same time one after the other, pet owners abandon their pets because they do not want or can no longer take responsibility for their care. The Greek streets are filled with strays, while the municipalities and regions fail to provide for the sterilization and adoption as required by the Law "4039 for Animals".

At the same time, the lack of Animal Welfare Education which observed in Greek society, in many cases makes life unbearable even for pets, since their owners choose violence, to "persuade" them to obey.

For these reasons, we ask the Greek government to establish Greek Animal Police.

Sign the petition and please share widely over Facebook and Twitter and help us push and persuade the Greek Government to end the abuse of animals.

Let's reach 10.000 signers!!

Κάντε like και στο Facebook/ Sing also on Facebook

Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.