Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ:
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ & ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΞΙΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

29,920 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   30,000
29,920 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Νότα . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Νότα .

Παραλήπτες:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ,ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Λουόμενοι σε παραλία της Εύβοιας εντόπισαν ψάρι που έψαχνε σημείο να γεννήσει-εξετάζεται αν πρόκειται για ξιφία- και το σκότωσαν δια λιθοβολισμού, μαγνητοσκοπώντας μάλιστα με τα κινητά τους και δημοσιεύοντας το κατόρθωμά τους.Είναι πια καιρός να σταματήσει η απαίσια τακτική κακοποίησης πλασμάτων στη χώρα μας και να επιβληθεί-αφού αλλιώς δεν γίνεται- ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
Ζητάμε την επιβολή προστίμου σε όλους όσους συμμετείχαν  ή και στον ιδιοκτήτη της παραλίας (αν πρόκειται για ιδιωτικό χώρο) καθώς και  στο Λιμενικό που φέρεται να ήταν εκεί και δεν επενέβη.
Γνωρίζουμε φυσικά ότι δεν πρόκειται για κάποιο προστατευόμενο είδος, αλλά θα πρέπει να ακουστεί η "φωνή" μας ώστε η απαράδεκτη συμπεριφορά "όχλου" προς κάθε αδύναμο πλάσμα επιτέλους να σταματήσει.