Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Σύσταση οργανικών θέσεων για το ΕΕΠ - ΕΒΠ στην Γενική Εκπαίδευση!

324 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   500
324 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Γιάννης . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Γιάννης .

Παραλήπτες:
Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων
Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες των μαθητών στην εκπαίδευση έχουν αποδείξει τον πολυδιάστατο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το σχολείο. Ως εκ τούτου χρειάζεται άμεσα να στελεχωθούν και τα Γενικά Σχολεία με το κατάλληλο προσωπικό προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλων των ειδών οι ανάγκες των μαθητών από την προσχολική ηλικία μέχρι και το πέρας του Λυκείου. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να δημιουργηθούν το συντομότερο δυνατόν οργανικές θέσεις για Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΕΠ-ΕΒΠ), οι οποίοι και είναι οι πλέον αρμόδιοι για να φέρουν σε πέρας αυτό το έργο. Ας δημιουργήσουμε επιτέλους το σχολείο του 21ου αιώνα που θα βάλει στο επίκεντρο τους μαθητές και τις ανάγκες τους!