Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Να μην κλείσει το "θέατρο έξω από τα τείχη"

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Γιάννης Π. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Γιάννης Π.
- Παραλήπτες:
Δήμαρχο κο Σίμο Δανιηλίδη
Το «ΘΕΑΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ» όπως αποδείχθηκε στην πράξη κατά την διάρκεια όλων αυτών των ετών ασκεί αποκλειστικά και μόνο κοινωφελή δραστηριότητα
Αποτελεί ένα από τα πιο ζωντανά εργαστήρια, το οποίο στηρίζει την καλλιτεχνική έκφραση και συμβάλλει ενεργά στον πολιτισμό.Για τους λόγους αυτούς έχει καταξιωθεί στην συνείδηση των δημοτών του Δήμου Νεάπολης Συκεών αλλά και των κατοίκων του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος και μετά από δέκα έτη συνεχούς λειτουργίας του θεωρείται αναπόσπαστο και απαραίτητο κύτταρο της πολιτιστικής φυσιογνωμίας του Δήμου.
Ταυτόχρονα όμως έχει ταυτισθεί με τον χώρο στον οποίο λειτουργεί επί μια δεκαετία.
Καθίσταται λοιπόν λογικά αναγκαίο να παραταθεί η διάρκεια της σύμβασης παραχώρησης του χώρου όπου ευρίσκεται το
«ΘΕΑΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ» ώστε να συνεχίσει να επιτελεί τους σκοπούς του αλλά και παράλληλα να προβάλλει και στο εσωτερικό αλλά και διεθνώς το προφίλ του Δήμου Νεάπολης Συκεών στο πεδίο του Πολιτισμού.

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )