Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Chcemy zwiększyć częstotliwość autobusów Linii 742 i zmienić je na 12m lub 15m.

730 podpisało. Niech będzie nas  750
730 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Tę petycję utworzył/a Adam J.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Adam J.
kieruje swoją petycję do:
Gmina Konstancin Jeziorna i Gmina Góra Kalwaria
Podpisując tą petycję chcemy przekazać naszym władzom że chcielibyśmy częstszych kursów Linii 742 żeby w godzinach szczytu jeździły co 30 min a nie co godzinę jak dotychczas. Kursy można zwiększyć za pomocą puszczenia mniejszych autobusów! (12m lub 15m). Dzięki temu będziemy mieli częściej autobusy na południu gminy Konstancin Jeziorna oraz w gminie Góra Kalwaria! W naszej petycji chodzi też o zwiększenie kursów w weekend aby jeździł co godzinę i można to także zmienić. Naszym pomysłem jest także zmniejszenie taboru z 18m na 10m lub 8,5m! Zmniejszając wielkość autobusów unikniemy tak zwanych pustych kursów.
Opublikowane: 29 kwietnia 2019 (Aktualizacja: 9 maja 2019)