Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Przebudzenie Mocy CZAKRAMU WAWELSKIEGO: żądamy udostępnienia  kaplicy św. Gereona na Wawelu dla wszystkich gości!

895 podpisało. Niech będzie nas  1,000
895 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Tę petycję utworzył/a Sebastian M.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Sebastian M.
kieruje swoją petycję do:
Minister kultury i dziedzictwa narodowego + Prezydent miasta Krakowa
Miejsce mocy znane jako CZAKRAM WAWELSKI pozostaje wciąż niedostępne dla zwiedzających choć od dawna jest do tego doskonale przygotowane. Żadamy natychmiastowego udostępnienia dla wszystkich zwiedzających WAWEL kaplicę świętego Gereona. Ma to ogromne duchowe znaczenie dla wszystkich Polaków, Lechitów i Słowian abyśmy odzyskali wolny dostęp do skarbów naszego dziedzictwa narodowego a zwłaszcza przed chrześcijańskich reliktów mocy naszych pra ojców i wszelkich artefaktów, które dla nas potomnych zostawili na pamiątkę wiecznej potęgi DUCHA NARODU POLSKIEGO. Zwracamy się w tej petycji do władz miasta Krakowa, do ministra kultury i dziedzictwa narodowego oraz do dyrekcji Zamku Królewskiego na Wawelu o natychmiastową interwencję w tej sprawie i podjęcie odpowiednich kroków aby każdy Polak i zagraniczny pielgrzym czy turysta mógł zwiedzić specjalnie oznaczone MIEJSCE MOCY NA WAWELU. Bardzo prosimy wszystkich naszych sprzymierzeńców o aktywną pomoc w tej ważnej sprawie.
więcej informacji na:  www.facebook.com/duchowapolska/