Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
#siłaDOBRA #NOBELdlaWOŚP - poprzyj starania o pokojowego Nobla dla Jurka Owsiaka i WOŚP

58,627 podpisało. Niech będzie nas  75,000
58,627 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Tę petycję utworzył/a Rafał S.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Rafał S.
kieruje swoją petycję do:
Komitet Noblowski
„Zło dobrem zwyciężaj”! Te słowa od lat przekuwają w działanie Jurek Owsiak i założona przez niego Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. Nadszedł czas byśmy za to podziękowali. Zbierzmy dla nich milion głosów poparcia i stwórzmy #SiłaDOBRA!

Niemal doQuadnie 30 lat temu ponownie staliśmy się wolni. Milionowy ruch Solidarności obalił komunizm, wskazując drogę do wolności innym narodom. Zrobiliśmy to MY – Polacy! Teraz mamy okazję pokazać, że wciąż potrafimy być solidarni w ważnych chwilach. A taką jest wsparcie kolejnego Polaka w drodze po Pokojową Nagrodę Nobla.

Nasze podpisy będą wyraźnym gestem poparcia dla polskiego Kandydata i przypomną, że idee i wartości, które wysyłamy w świat, są wspólne dla każdego człowieka.

To także nagroda i wyraz podziękowania dla tych wszystkich instytucji, organizacji, wolontariuszy i ludzi, którzy bezinteresownie niosą pomoc innym. To oni, napędzani współczuciem i pasją do pomagania, zaszczepiają w nas dobro, które pozwala zmieniać świat. #NOBELdlaWOŚP

Podpisz i udostępnij!
Patrycja Krzymińska