Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności , która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Sąd Najwyższy: Zlecenie badania psychiatrycznego dla Prezesa PiS - Jarosława Kaczyńskiego

1 podpisało. Niech będzie nas
50 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób możemy ich używać. W każdej chwili możesz anulować subskrypcję. Jeśli mieszkasz w USA i nie masz ukończonych 13 lat lub mieszkasz w innym kraju i nie masz ukończonych 16 lat, uzyskaj najpierw zgodę rodzica lub opiekuna, zanim przejdziesz dalej.
Tę petycję utworzył/a Marek K.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Marek K.
kieruje swoją petycję do:
Sąd Najwyższy
Jesteśmy obywatelami Rzeczypospolitej Polskiej . Niepokoi nas wiele spraw, które dzieją się w Naszym Kraju, odkąd władzę w Naszym Państwie przejęła partia Prawa i Sprawiedliwości. Niemalże codziennie słyszy się w mediach o czynach i decyzjach PiS , które mogą prowadzić do bezpośredniego zagrożenia Polski . Jako osoby zmartwione stanem rzeczy oraz martwiące się o własny kraj, pragniemy upewnić się czy decyzje podejmowane przez władze PiS są przemyślane racjonalnie i są one wydawane przez osoby w pełni zdrowe pod względem psychicznym. Nie chcąc absolutnie nikogo urazić, pragniemy aby przynajmniej Prezes PiS Jarosław Kaczyński został poddany kompleksowym badaniom psychiatrycznym i analizie osobowości przez niezależnych psychiatrów . Petycję tę tworzymy, abyśmy my, wszyscy obywatele RP mogli czuć się bezpiecznie we własny Państwie, naszym wspólnym domu.

Opublikowane (Aktualizacja )