Продолжая пользоваться сайтом, Вы принимаете Политику конфиденциальности Авааз, в которой разъясняется, как могут быть использованы Ваши данные и как обеспечивается их защита.
Понятно
ОК
Голові НКРЗІ Олександру Животовському: Олександр Животовський: Припиніть діяльність Meest Express

471 подписали петицию. Давайте соберем  500
471 Сторонники

Подписать

Нажав "Далее", Вы даете согласие на получение электронных сообщений от Авааз. Наша Политика конфиденциальности направлена на защиту ваших личных данных и объясняет, как они могут использоваться. Вы можете отписаться в любое время.
Эта петиция была создана пользователем Евгений ., чье мнение может не совпадать с мнением сообщества Авааз.
Евгений .
создал эту петицию с обращением к
Голові НКРЗІ Олександру Животовському
Компанія Meest Express не виконує взяті на себе обов'язки перевізника - доставку посилок в цілості, схоронності і в призначені терміни. Тисячі людей вже постраждали від їх неякісних послуг і кількість скарг щодня зростає: Meest Express деформує і краде вміст посилок, грубо зриває терміни доставки. Прохання перевірити компанію Meest Express на наявність порушень і відповідність стандартам міжнародних компаній перевізників.