Продолжая пользоваться сайтом, Вы принимаете Политику конфиденциальности Авааз, в которой разъясняется, как могут быть использованы Ваши данные и как обеспечивается их защита.
Понятно
ОК
Победа
Эта петиция закрыта
Молитва за Україну!

Победа
Эта петиция закрыта
724 подписали петицию. Давайте соберем  1,000
724 Сторонники

Владомир .
создал эту петицию с обращением к
Виконуючий обов`язки Президента України Олександр Турчинов
У Суботу Була Всеукраїнська молитва за Україну!

В скрутний час для України допомогти може лише Бог! Оскільки Він наш Захисник, Охоронець і Спаситель!

Година випробувань прийшла сьогодні в Україну через великі гріхи перед Богом: корупція, хабарництво, злочинства, вбивства, омани, ворожбицтва, розлучення, аборти, алкоголізм, наркоманія, неправедні суди, дошлюбні стосунки, гомосексуалізм, відсутність любові, пошани до батьків, заздрість та багато інших… Але найголовніше – нехтування Божим Словом!

За все це мала б бути велика Божа кара, але Він є Милостивий і не бажає смерті грішника! Тому закликаємо об’єднатися для посиленої молитви за Україну!

Визнати перед Богом свої гріхи та всього народу! І просити про Його милість для країни, мирне небо і богобоязну владу!

Просимо оголосити про проведення Всеукраїнської молитовної ночі 23-24 травня по всій Україні всіма засобами ЗМІ: телебачення, радіо, Інтернет-ресурси. Та закликати, як Керуючий державою, народ до покаяння перед Богом та увірування в Ісуса Христа.

Інформація про молитву на сайті http://prayforukraine.wordpress.com/.