Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Το πιο σημαντικό ψήφισμα που κάναμε ποτέ

Προς όλους τους τοπικούς, εθνικούς και παγκόσμιους ηγέτες:

Οι επιστήμονες μας προειδοποιούν ότι η κλιματική αλλαγή μπορεί να αρχίσει να επιταχύνεται ανεξέλεγκτα, βάζοντας σε κίνδυνο την επιβίωσή μας ως είδος κι όλα όσα αγαπάμε. Σας ζητάμε να κρατήσετε την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη κάτω απ΄το εξωφρενικά επικίνδυνο όριο των 2 βαθμών Κελσίου, μειώνοντας σταδιακά τη ρύπανση του διοξειδίου του άνθρακα στο μηδέν. Για να το καταφέρετε, θα πρέπει να προβείτε επειγόντως σε ρεαλιστικές συμφωνίες σε παγκόσμιο, εθνικό και τοπικό επίπεδο, ώστε οι κοινωνίες μας κι οι οικονομίες μας να μεταβούν γρήγορα σε μια φάση όπου θα τροφοδοτούνται με 100% καθαρή ενέργεια μέχρι το 2050. Αυτό πρέπει να γίνει με δίκαιο τρόπο και στήριξη προς τους πιο ευάλωτους από εμάς. Αξίζει να σώσουμε τον πλανήτη που ζούμε και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δράσουμε. Για να αλλάξουμε όμως τα πάντα, χρειαζόμαστε τους πάντες. Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Το πιο σημαντικό ψήφισμα που κάναμε ποτέ

Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως αυτή είναι η πιο σημαντική εκστρατεία που κάναμε ποτέ.

Ένας κορυφαίος επιστήμονας μόλις μας προειδοποίησε ότι «τελειώσαμε» αν η υπερθέρμανση του πλανήτη απελευθερώσει τις τεράστιες ποσότητες μεθανίου της αρκτικής τούνδρας. Ο ΟΗΕ γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή είναι απλά μία απ’τις πολλές καταστροφικές κλιματικές απειλές που αντιμετωπίζουμε και σε λίγες μέρες, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συναντηθούν στο Παρίσι σε μια κρίσιμη συνδιάσκεψη έκτακτης ανάγκης.

Εκατοντάδες χιλιάδες από εμάς θα κατακλύσουμε δρόμους και πλατείες του κόσμου στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα που θα γίνει μια μέρα πριν τη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ. Ας παραδώσουμε λοιπόν την ίδια μέρα και το μεγαλύτερο ψήφισμα που έκανε ποτέ το Avaaz για να απαιτήσουμε τη μία και μόνη λύση: τη μετάβαση σε μια φάση όπου ο κόσμος μας θα τροφοδοτείται με 100% καθαρή ενέργεια. Κάνε κλικ στα δεξιά για να υπογράψεις και διάδωσέ το στους πάντες.

Ricken Patel, Ιδρυτής του Avaaz

Διάδωσέ το παντού