Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Βάλτε τέλος στη διαφθορά που σκοτώνει τον Αμαζόνιο

Προς το Κογκρέσσο της Βραζιλίας, την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή και τον Πρόεδρο Μισέλ Τεμέρ:

Σας καλούμε να ακούσετε τον λαό της Βραζιλίας και να σταματήσετε μια για πάντα να περνάτε νόμους, διατάγματα και κάθε λογής ανεύθυνα μέτρα μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα ισχυρών πολιτικών και κομμάτων. Η κατάχρηση της εξουσίας οδηγεί στην αποψίλωση και μη-αναστρέψιμη καταστροφή του τροπικού δάσους του Αμαζονίου που είναι κοινή κληρονομιά όλης της ανθρωπότητας και των μελλοντικών γενεών.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Βάλτε τέλος στη διαφθορά που σκοτώνει τον Αμαζόνιο

Συναγερμός! Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας προσπαθεί να ξεπουλήσει τεράστιες προστατευόμενες εκτάσεις του Αμαζονίου σε διεφθαρμένους επιχειρηματίες για πολιτικά ρουσφέτια -- το τελευταίο κομμάτι που έβγαλε στο σφυρί είχε το μέγεθος της Ελλάδας!

Υπάρχει όμως τρόπος να τον σταματήσουμε.
Η δημοτικότητά του έχει πλέον πιάσει πάτο και δέχεται σοβαρές κατηγορίες για διαφθορά και καταστροφή του περιβάλλοντος. Αυτή τη βδομάδα, θα πάει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με ένα στόχο: να κάνει καλή εντύπωση στα διεθνή ΜΜΕ για να σώσει την εικόνα του.

Μαζί μπορούμε να του χαλάσουμε τα σχέδια: αν του τη στήσουμε στη Νέα Υόρκη με 2 εκατομμύρια υπογραφές και μία δράση που θα τραβήξει την προσοχή των ΜΜΕ, θα τον στείλουμε πίσω με μόνο μία επιλογή: να σταματήσει να σκοτώνει τον Αμαζόνιο, αν θέλει να σώσει την πολιτική του καριέρα.