Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ:
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤ.

Tέλος στη λεηλασία του Αμαζονίου

Προς τα μέλη του Βραζιλιάνικου Κογκρέσου, την κυβέρνηση του Ζαΐχ Μπολσονάρου και τους παγκόσμιους ηγέτες:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, είμαστε σοκαρισμένοι από τη ραγδαία άνοδο της καταστροφής του τροπικού δάσους του Αμαζονίου μέσα στους τελευταίους μήνες. Το μέλλον της ανθρωπότητας κρέμεται από την τύχη του Αμαζονίου. Γι' αυτό σας καλούμε να προστατεύσετε το δάσος, περνώντας νόμους για την προστασία των δημοσίων δασικών εκτάσεων και την πάταξη της παράνομης αποψίλωσης.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

(Ενημερώθηκε στις 22 Αυγούστου 2019)

Αυτή τη στιγμή, ΧΙΛΙΑΔΕΣ πυρκαγιές καίνε το δάσος του Αμαζονίου, και μαύρη κάπνα έχει βυθίσει ολόκληρες πόλεις στο σκοτάδι…

Tο Avaaz μόλις παρέδωσε πάνω από 1 εκατ. υπογραφές στη Βουλή της Βραζιλίας, και το ψήφισμά μας έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα. Με τις φλόγες να καίνε ανεξέλεγκτα, η κυβέρνηση της Βραζιλίας ήδη δέχεται σφοδρή πίεση για να λάβει μέτρα. Βοήθησε να γιγαντώσουμε την παγκόσμια κραυγή για την προστασία του δάσους, πριν είναι πολύ αργά! Διάδωσε την εκστρατεία.

---

Πρόκειται για έγκλημα: Μέσα σ’ ένα χρόνο, καταστράφηκε δασική έκταση στον Αμαζόνιο ίση με 500.000 γήπεδα ποδοσφαίρου! Περίπου μισό ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ δέντρα ξεριζώθηκαν…

Εισβάλουν με όπλα σε προστατευόμενες ζώνες και δολοφονούν τους ιθαγενείς ηγέτες που αντιστέκονται. Υπάρχουν ακόμη και αναφορές για αεροπλάνα να καταρρίπτουν βενζίνη για να κάψουν το δάσος. Κι ο νέος ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζ. Μπολσονάρου τα έκανε ακόμη χειρότερα, γδύνοντας τον Αμαζόνιο απ’ όποια προστατευτικά μέτρα του είχαν απομείνει.

Αυτή τη στιγμή, σύμμαχοί μας Βραζιλιάνοι βουλευτές εξετάζουν νέα ισχυρά μέτρα για την προστασία του πολύτιμου τροπικού δάσους. Και οι ομάδες ιθαγενών που παλεύουν για να σώσουν το σπίτι τους ζητάνε παγκόσμια στήριξη.

Βοήθησε να σηκώσουμε ένα τσουνάμι συμπαράστασης για να βάλουμε τέλος στη λεηλασία του Αμαζονίου.
Όταν το ψήφισμα γίνει τεράστιο, οι σύμμαχοί μας θα το παραδίδουν στο Κογκρέσο με κάθε ευκαιρία.
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουλίου 2019

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: