Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Απαγορέψτε τον χλωρπυριφό!

Προς ΕΕ, ΗΠΑ και Βραζιλία, και τις αρμόδιες αρχές για την Υγεία και το Περιβάλλον όλου του κόσμου:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, απαιτούμε την άμεση απαγόρευση της χρήσης του χλωρπυριφού στην παραγωγή τροφίμων. Επίσημες αρχές για την υγεία ισχυρίζονται πλέον πως ο χλωρπυριφός δεν πληροί τα απαιτούμενα κριτήρια ασφαλείας, και τον συνδέουν με καρκίνο, εγκεφαλικές βλάβες σε παιδιά και νευρικές διαταραχές. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας για να βάλετε τέλος σε αυτό το δηλητήριο και να δημιουργήσετε ένα μέλλον χωρίς φυτοφάρμακα για τα παιδιά μας.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Απαγορέψτε τον χλωρπυριφό!

Είναι το πιο επικίνδυνο παρασιτοκτόνο που δεν έχεις ακούσει ποτέ. Συνδέεται με καρκίνο, εγκεφαλικές βλάβες σε βρέφη και διαταραχές του νευρικού συστήματος – και βρίσκεται παντού.

Ο χλωρπυριφός είναι το πιο βρώμικο μυστικό της χημικής βιομηχανίας. Ενώ κάνει θραύση σε πωλήσεις παντού, το έχουν κρατήσει μακριά απ' το φως της δημοσιότητας. Και δεν είναι τυχαίο – αφού προέρχεται από νευροτοξίνες που εφηύραν οι Ναζί! Τώρα βρίσκεται στο φαγητό, στον αέρα και στο νερό που πίνουμε.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μία τέλεια ευκαιρία να το απαγορέψουμε. Η Ευρώπη ετοιμάζεται να το αποσύρει, και κρίσιμες αποφάσεις πλησιάζουν σε μεγάλες αγορές όπως η Βραζιλία και οι ΗΠΑ. Βοήθησε να κερδίσουμε στην Ευρώπη και ύστερα να κινητοποιηθούμε για να πιέσουμε για την απαγόρευσή του σε όλο τον κόσμο!

Υπόγραψε τώρα και διάδωσέ το – όταν το ψήφισμα αποκτήσει δυναμική, θα συνεργαστούμε με θύματα του χλωρπυριφού για να παραδώσουμε τις φωνές μας στους αρμόδιους!
Δημοσιεύτηκε:

Διάδωσέ το παντού