Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει

Υπουργοί: στηρίξτε την 100% καθαρή ενέργεια

 

 

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»
1. Στείλε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας το παρακάτω κουτί, ή
2. Ανέβασε μια φωτογραφία που να κρατάς ένα σύνθημα για 100% καθαρή ενέργεια (πατώντας στο κουμπί «Ανέβασε φωτογραφίες»), ή
3. Βιντεοσκόπησε ή ηχογράφησε το μήνυμά σου με τον υπολογιστή σου ή το τηλέφωνό σου και πάτησε στο κουμπί «Ανέβασε βίντεο ή ήχο» για να ανεβάσεις το αρχείο
4. Τέλος, πάτησε στο «Αποστολή» για να στείλεις το μήνυμά σου
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Οι μαζικές διαμαρτυρίες μας σε όλη την υφήλιο και οι 3.600.000 υπογραφές μας έπεισαν πολλές χώρες να στηρίξουν μια παγκόσμια δέσμευση για πλήρη απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα. Αλλά μερικές χώρες συνεχίζουν να πιέζουν για να μη συμπεριληφθεί αυτός ο στόχος στη συμφωνία ή για να τον αποδυναμώσουν και να μπορούν να πνίγουν ανενόχλητες την ατμόσφαιρά μας με ρύπους.

Καθώς οι υπουργοί και οι απεσταλμένοι κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αυτές τις τελευταίες μέρες της διάσκεψης, ας τους υπενθυμίσουμε τι είναι αυτό που διακυβεύεται και τι περιμένουμε ως πολίτες από εκείνους. Στείλε ένα μήνυμα (γραπτό, ηχητικό ή βίντεο) για να εξηγήσεις γιατί ζητάς 100% καθαρή ενέργεια. Τα μηνύματά μας θα προβληθούν στους απεσταλμένους των χωρών μέσα από γιγαντοοθόνη και πανίσχυρα ηχεία στο συνεδριακό κέντρο.

Δες μερικές ιδέες για το τι μπορείς να τους πεις, αλλά το καλύτερο είναι να πεις με δικά σου λόγια γιατί η μετάβαση σε 100% καθαρή ενέργεια είναι σημαντική για εσένα:
  • Είμαι ένας από τους 3.600.000 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την υφήλιο που υπέγραψαν το ψήφισμα για 100% καθαρή ενέργεια και σας ζητάω να συμφωνήσετε μια τέτοια δέσμευση αυτή την εβδομάδα.
  • Γνωρίζω ότι κάποιες χώρες προσπαθούν να σαμποτάρουν τον στόχο για παγκόσμια μετάβαση σε 100% καθαρή ενέργεια. Σας καλώ να σταθείτε στο ύψος της ιστορικής σας ευθύνης και να διεκδικήσετε τον μηδενισμό των ρύπων του θερμοκηπίου μέχρι το 2060-2080
  • Το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονιών μας είναι στα χέρια σας, και ως εκπρόσωποί μας έχετε ευθηνή να φανείτε ηγέτες αντάξιοι αυτής της πρόκλησης για να τους εξασφαλίσετε ένα ασφαλές μέλλον.