Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
G20: Ελάφρυνση χρέους τώρα!

Προς τους Ηγέτες της G20, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα:

Πρόσθεσε τη φωνή σου στην παγκόσμια έκκληση για ανακούφιση χρέους για τον κορωνοϊό:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Προς τους Ηγέτες της G20, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα:
"Ανησυχούμε για τις φτωχότερες χώρες που δεν έχουν τους πόρους να καταπολεμήσουν τον κορωνοϊό. Σας ζητάμε να διαγράψετε το χρέος τους, ξεκινώντας με άμεση αναστολή πληρωμών χρέους, για να σωθούν ζωές. Σας καλούμε επίσης να παράσχετε πρόσθετη χρηματοδότηση, ώστε όλες οι κυβερνήσεις να έχουν πόρους για να περιορίσουν γρήγορα τον ιό, να ενισχύσουν τα συστήματα υγείας και να βοηθήσουν τους πολίτες τους οικονομικά να μείνουν σπίτι."
Περισσότερες πληροφορίες:

Ζούμε τρομακτικές στιγμές, αλλά τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα.

Έτσι κι ο κορωνοϊός εξαπλωθεί στις φτωχές χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, κινδυνεύουμε να θρηνήσουμε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα.

Άνθρωποι στοιβαγμένοι σε παραγκουπόλεις, νοσοκομεία ήδη γεμάτα κι ελάχιστα χρήματα για τους φτωχούς. Σε πολλά απ’ αυτά τα μέρη, ο κόσμος απλά δεν αντέχει οικονομικά να μείνει σπίτι ή να λάβει βασική υγειονομική περίθαλψη!

Αλλά εντός ημερών οι ηγέτες μεγάλων χωρών συναντώνται για να βρουν λύση, και οικονομολόγοι τους ζητούν ελάφρυνση χρέους για τις φτωχότερες χώρες του κόσμου. Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε τώρα, και είναι στο χέρι μας να τους πιέσουμε να το κάνουν!

Πρόσθεσε τη φωνή σου στην παγκόσμια έκκληση για να αναχαιτίσουμε το θανατηφόρο κύμα. Όταν 1 εκατ. υπογράψουμε, θα βάλουμε τη φωνή μας στις μεγαλύτερες εφημερίδες. Υπόγραψε τώρα!

Διάδωσέ το παντού