Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Στήριξε τη δράση του Avaaz για το 2024!

Στήριξε τη δράση του Avaaz για το 2024!
Το Avaaz αγωνίζεται ώστε οι απόψεις κι οι αξίες των πολιτών όλου του κόσμου να έχουν αντίκτυπο στη λήψη αποφάσεων για τα πιο κρίσιμα ζητήματα της εποχής μας.

Οι εκστρατείες μας έχουν αποτέλεσμα. Μαζί κερδίσαμε ιστορικές νίκες για την κλιματική αλλαγή και τη βιοποικιλότητα, προστατέψαμε πολίτες από επικίνδυνη παραπληροφόρηση, τρέξαμε εκστρατείες κατά του πολέμου, απ’ την Ουκρανία μέχρι την Υεμένη, και συγκεντρώσαμε εκατομμύρια ευρώ για ανθρωπιστική βοήθεια σε κοινότητες που χτυπήθηκαν από φυσικές καταστροφές και πόλεμο.

Αλλά μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα μαζί!

Τους επόμενους μήνες, αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για την κλιματική κρίση, την προστασία της φύσης, την προστασία της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το κίνημά μας πρέπει να αγωνιστεί όπως ποτέ άλλοτε – και μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Το κίνημά μας χρηματοδοτείται στο 100% από διαδικτυακές μικρο-δωρεές πολιτών.
Δεν δεχόμαστε ποτέ χρήματα ούτε από κυβερνήσεις, ούτε από εταιρίες.

Στήριξε τώρα για να ενισχύσεις τη δράση του κινήματός μας! Ξεκίνα μια τακτική δωρεά – θα στηρίξει τη δράση του Avaaz για όλο τον χρόνο και θα βοηθήσει ώστε να ανταποκρινόμαστε αστραπιαία όταν ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερο.

ΥΓ: Αν σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα και θες να συμπεριλάβεις το Avaaz στη διαθήκη σου, εδώ μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.