Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Ας κάνουμε την ελπίδα πράξη

Προς τον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα και τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη:

Ως πολίτες, στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια διαπραγμάτευσης του χρέους και σας καλούμε να επιμείνετε στη θέση σας για ένα οριστικό τέλος στις αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας. Με αποφασιστικότητα και αξιοπρέπεια αγωνιστείτε για μια λύση που θα βάζει τους πολίτες της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης πάνω από τα κέρδη των τραπεζών. Ήρθε η στιγμή να κάνουμε την ελπίδα πράξη.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της κρίσης, γίνεται μια συντονισμένη, εθνική προσπάθεια για ένα τέλος στο αποτυχημένο πείραμα της λιτότητας που έχει γονατίσει τη χώρα μας.

Αλλά Ευρωπαίοι ηγέτες και τραπεζικά συμφέροντα απειλούν να σκοτώσουν την ελπίδα μας. Κάποιοι ήδη μιλούν για χαλάρωση της ελληνικής θέσης.

Αν όμως συσπειρωθούμε τώρα και δημιουργήσουμε μια εκκωφαντική, ενωτική, υπερκομματική έκκληση ενάντια στη λιτότητα,
μπορούμε να γίνουμε το δημοκρατικό αντίβαρο στην πίεση και τις φοβέρες των δανειστών.

Δεν έχουμε χρόνο – όλα θα κριθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Πρόσθεσε το όνομά σου για να στηρίξουμε τη διαπραγμάτευση και να ζητήσουμε απ΄τον Α. Τσίπρα και τον Γ. Βαρουφάκη να επιμείνουν με αποφασιστικότητα στη θέση τους για τέλος στη λιτότητα και
μια νέα, δίκαιη συμφωνία για τον ελληνικό λαό. Ας κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή – όταν φτάσουμε τις 100.000 υπογραφές, η ομάδα του Avaaz θα τις παραδώσει στους δύο πολιτικούς.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: