Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Απαγορεύστε το εμπόριο ελεφαντόδοντου

Υπόγραψε το ψήφισμα προς τον Ευρωπαίο επίτροπο Περιβάλλοντος, Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας, Καρμένου Βέλλα και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις :

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

"Ως πολίτες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, σας καλούμε να καταργήσετε το εσωτερικό εμπόριο ελεφαντόδοντου της ΕΕ, να σταματήσετε τις εξαγωγές και να στηρίξετε την απαγόρευση του διεθνούς εμπορίου του. Η Ευρώπη έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας, αλλά αυτές οι προσπάθειές της υπονομεύονται από το εμπόριο ελεφαντόδοντου που συνεχίζεται με το νόμο στις χώρες της ΕΕ. Μετά την ανακοίνωση της απαγόρευσης του ελεφαντόδοντου από την Κίνα, η Ευρώπη πρέπει να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει την εξαφάνιση των ελεφάντων."
Περισσότερες πληροφορίες

Κοντεύουμε να αφανίσουμε τους ελέφαντες απ’ τον πλανήτη Γη. Η κατάσταση είναι τόσο τραγική που κάποιοι γεννιούνται πλέον χωρίς χαυλιόδοντες – μια συγκλονιστική εξέλιξη του είδους στην ύστατη προσπάθειά για επιβίωση.

Όμως για πρώτη φορά, η Κίνα, ο μεγαλύτερος εισαγωγέας ελεφαντόδοντου, ανακοίνωσε ότι θα το απαγορεύσει. Αν τώρα αρκετοί από εμάς το απαιτήσουμε, μπορούμε να πιέσουμε την Ευρώπη, το μεγαλύτερο εξαγωγέα ελεφαντόδοντου στον κόσμο, να κάνει το ίδιο!

Πέρυσι προκαλέσαμε θύελλα ξεσκεπάζοντας την ακμάζουσα αγορά ελεφαντόδοντου της Ευρώπης. Τώρα υπάρχει αρκετή δυναμική για να την κλείσουμε εντελώς. Αυτή είναι η μεγάλη μας στιγμή! Υπόγραψε την επείγουσα έκκληση και διάδωσέ τη παντού. Βοήθησε να κάνουμε την έκκληση τεράστια, για να καταργήσουμε οριστικά αυτό το παρανοϊκό εμπόριο.

Διάδωσέ το παντού