Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Βοηθήστε με να σώσω τον σύζυγό μου

Προς τον Αντικαγκελάριο της Γερμανίας και Υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ:

Ως πολίτες του κόσμου που ανησυχούμε για την κατάσταση του κρατούμενου blogger Ράιφ Μπαντάουι, σας καλούμε να κάνετε ό,τι μπορείτε για τη γρήγορη και χωρίς όρους αποφυλάκισή του και για να του δοθεί άδεια εξόδου από τη χώρα. Ως ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς όπλων προς τη Σαουδική Αραβία, σας ζητάμε να ακυρώσετε οποιαδήποτε εξαγωγή εφόσον τα κράτη δεν τηρούν διεθνώς αναγνωρισμένα ανθρώπινα δικαιώματα. Η ηγεσία σας μπορεί να οδηγήσει τόσο στην αποφυλάκιση του Ράιφ όσο και σε μια εποχή ηθικών εμπορικών σχέσεων.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Βοηθήστε με να σώσω τον σύζυγό μου

Ήταν δεμένος χειροπόδαρα και με το πρόσωπο παραμορφωμένο από τον πόνο, για να το βλέπουν όλοι. Είναι αβάστακτο να σκέφτομαι πως μαστίγωσαν το σύζυγό μου ξανά και ξανά 50 φορές. Τώρα μαθαίνω ότι μπορεί ακόμα και να τον εκτελέσουν – μπορείς όμως να με βοηθήσεις να τον σώσω!

Με λένε Ενσάφ Χαϊντέρ και ο Ράιφ είναι ο σύζυγός μου. Πέρσι καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση και 1.000 μαστιγώσεις γιατί λένε πως “πρόσβαλε το Ισλάμ” – το έγκλημά του ήταν ότι εξέφρασε την άποψή του σε ένα blog. Ο Ράιφ είναι ήσυχος άνθρωπος και στοργικός πατέρας – λείπει τόσο πολύ στα τρία μας παιδιά και σε εμένα και πλέον φοβόμαστε για τη ζωή του.

Όμως η Γερμανία θα μπορούσε να μας βοηθήσει να τον ελευθερώσουμε:
σε 48 ώρες, ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, θα επισκεφτεί τη Σαουδική Αραβία – και αν χρησιμοποιήσει την επιρροή του και πάρει θέση για τον Ράιφ, μπορεί να πιέσει τους Σαουδάραβες ηγέτες να επανεξετάσουν την υπόθεση.

Ζήτησα προσωπικά βοήθεια από τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Όμως η φωνή μου μόνη της δεν είναι αρκετή για να ακουστεί. Γι’ αυτό σας ζητάω να στηρίξετε την έκκλησή μου έτσι ώστε φτάνοντας στη χώρα να νιώσει μια τεράστια παγκόσμια πίεση και να διαπραγματευτεί την αποφυλάκιση του Ράιφ. Ένωσε τη φωνή σου με τη δική μου και διάδωσέ το στους πάντες.

Ενσάφ Χαϊντέρ, σύζυγος του Ράιφ Μπαντάουι

Διάδωσέ το παντού