Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Λίγες μέρες για να σώσουμε τις Ελληνικές παραλίες

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Το εγκληματικό νομοσχέδιο για το ξεπούλημα των παραλιών μας επιστρέφει μέσα στις επόμενες μέρες! ΑΛΛΑ δύο Υπουργοί σε θέσεις-κλειδιά μπορούν να το σταματήσουν -- χωρίς τις υπογραφές τους δεν προχωράει. Αν τους βομβαρδίσουμε με χιλιάδες μηνύματα, τόσα ώστε να δημιουργηθεί θύελλα στα ΜΜΕ γύρω απ’τα ονόματά τους, θα αναγκαστούν να βγουν απ’την κρυψώνα τους και να πάρουν θέση δημόσια.

Το Μάιο, 150.000 από εμάς αναγκάσαμε την κυβέρνηση να παγώσει το νομοσχέδιο. Μπορούμε να το επαναλάβουμε, αλλά πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας ανα χιλιάδες τώρα!

Αφιέρωσε 1' για να στείλεις το μήνυμά σου. Είναι πανεύκολο: συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο κουτί στα δεξιά, γράψε το μήνυμά σου και κάνε κλικ στο ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Το μήνυμά σου θα σταλεί στους Υπουργούς ως email. Δες εδώ μερικές ιδέες για το τι μπορείς να τους πεις:
  • Οφείλετε να χρησιμοποιήσετε τη θέση ισχύος που σας έδωσε ο Ελληνικός λαός για να σταματήσετε το ξεπούλημα του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας.
  • Έχετε υποχρέωση να υπερασπιστείτε το Συνταγματικό μας δικαίωμα για ελεύθερη πρόσβαση και χρήση ολόκληρης της έκτασης των ακτών μας.
  • Μην υπογράψετε κανένα νομοσχέδιο που νομιμοποιεί ή αδειοδοτεί αυθαίρετα στις παραλίες μας ή που επιτρέπει το μπάζωμα των θαλασσών μας.
  • Πρέπει να σεβαστείτε το Ευρωπαϊκό πρωτόκολλο που ορίζει τουλάχιστον 100μ αδόμητης ζώνης για κάθε παραλία.
Δημοσιεύτηκε: 27 Ιουνίου 2014

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: