Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Η θεραπεία της Μάιας

Προς τον υπουργό υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό:

Ως πολίτες, σας καλούμε να κινήσετε τις απαραίτητες διαδικασίες για να δοθεί το δικαίωμα ασφαλούς και νόμιμης θεραπείας ιατρικής κάνναβης στη μικρή Μάια και σε άλλους ασθενείς στην Ελλάδα που την έχουν ανάγκη. Εκατομμύρια ασθενείς έχουν βοηθηθεί σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά όπου χορηγείται νόμιμα και ελεγχόμενα. Καμία προκατάληψη δεν πρέπει να στερεί από τους έλληνες ασθενείς το δικαίωμα στην υγεία.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Όταν η μικρή Μάια απ’ την Αθήνα διαγνώστηκε με επιληψία, η ζωή της οικογένειας ήρθε πάνω-κάτω: συνεχείς κρίσεις, πεσίματα, ράμματα, σπασμένα κόκαλα, διασείσεις... σταμάτησε να μιλάει. Τα φάρμακα δεν την πιάνουν και πλέον ζουν με το φόβο ότι ίσως το κεφαλάκι της να μην αντέξει άλλο ένα χτύπημα.

Χιλιάδες επιληπτικά παιδιά στην Ευρώπη έχουν βοηθηθεί από τη χορηγία ιατρικής κάνναβης, αλλά στην Ελλάδα ένας νόμος απαγορεύει τη θεραπεία στο κοριτσάκι! Αν όμως κινηθούμε γρήγορα μπορούμε να βοηθήσουμε.

Σε 24 ώρες, η μητέρα της Μάιας θα παραδώσει τις υπογραφές μας στον υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό και ζητάει τη βοήθειά μας. Ο Υπουργός έχει στα χέρια του τις επιστημονικές αποδείξεις, αλλά είναι ένα θέμα-ταμπού και για να πάρει τη θαρραλέα απόφαση να επιτρέψει τη θεραπεία, πρέπει να δει ότι έχει τη στήριξη χιλιάδων πολιτών. Είναι στο χέρι μας!

Yπόγραψε το επείγον ψήφισμα για να δώσουμε ελπίδα στη μικρή Μάια και σε χιλιάδες ασθενείς σε όλη την Ελλάδα.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: