Σταματήστε το εμπόριο αίματος εγκύων αλόγων!

Προς το Ευρωκοινοβούλιο, την Κομισιόν και το Συμβούλιο της Ευρώπης:

Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
To Avaaz προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.

Προς το Ευρωκοινοβούλιο, την Κομισιόν και το Συμβούλιο της Ευρώπης:
"Σας καλούμε να απαγορεύσετε τις εισαγωγές προϊόντων που παράγονται με βάναυσες μεθόδους και βασανισμό ζώων. Ως πρωτοπόρος στα δικαιώματα των ζώων, η Ευρώπη πρέπει να επιβάλει τα πρότυπά της και στα προϊόντα που εισάγει."

Περισσότερες πληροφορίες

Σα να είναι βγαλμένο από ταινία τρόμου: γαντζώνουν μηχανήματα αφαίμαξης σε εκατοντάδες έγκυα άλογα και τους στραγγίζουν το αίμα – κάποια εξασθενούν τόσο που λιποθυμούν και ξεψυχάνε. Αλλά μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Πίσω από το βιομηχανικό βασανισμό αλόγων βρίσκονται Ευρωπαϊκές φαρμακευτικές εταιρίες που πωλούν το αίμα σε μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες για να αυξήσουν την παραγωγή κρέατος! Η ΕΕ είπε ότι σκέφτεται να λάβει μέτρα, αλλά ως τώρα δεν έχει κάνει τίποτα.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να δολοφονηθούν κι άλλα άλογα! Οι Υπουργοί συναντιούνται σε μερικές μέρες – ας κάνουμε την ΕΕ να νιώσει την πίεση με δύο εκατομμύρια φωνές, για να απαγορευτεί το βάρβαρο εμπόριο αίματος εγκύων αλόγων. Πρόσθεσε το όνομά σου και διάδωσέ το για να κάνουμε την έκκληση τεράστια!

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: