Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
ΟΚ

Σταματήστε να πουλάτε όπλα στους Σαουδάραβες

Προς τους ηγέτες της Μ. Βρετανίας, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Γερμανίας, της Γαλλίας και άλλων χωρών που έχουν εξοπλιστικά συμβόλαια με τη Σαουδική Αραβία:

Σας καλούμε να σταματήσετε αμέσως να πουλάτε όπλα στη Σαουδική Αραβία, με αφορμή τη δολοφονία του Τζαμάλ Χασόγκι και τις συνεχιζόμενες κτηνωδίες στην Υεμένη. Είναι απαράδεκτο να κάνετε τα στραβά μάτια την ώρα που αυτό το καθεστώς διαπράττει τέτοια φρικτά εγκλήματα. Ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να εξοπλίζετε τη Σαουδική Αραβία και να απαιτήσετε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Ο Τζαμάλ Χασόγκι πήγε σε προξενείο της Σαουδικής Αραβίας για να πάρει άδεια να παντρευτεί την αγαπημένη του -- αντ' αυτού τον αποκεφάλισαν και τον τεμάχισαν με πριόνι οστών.

Όλα δείχνουν ότι η αποτρόπαια δολοφονία του δημοσιογράφου και επικριτή του καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας έγινε πιθανώς με εντολή του Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν – του πρίγκιπα που βομβαρδίζει παιδιά στην Υεμένη και φυλακίζει ακτιβιστές.

Αλλά επιτέλους, οι ηγέτες του κόσμου φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι ο πρίγκιπας είναι ένα τέρας. Η Γερμανία μόλις ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να του πουλάει όπλα και τώρα η πίεση σε Μ. Βρετανία, Γαλλία και Καναδά κλιμακώνεται. Αν η Δύση σταματήσει να πουλάει όπλα στους Σαουδάραβες, θα αναγκαστούν να κάνουν ουσιαστικές αλλαγές -- ίσως ακόμη και να καθαιρέσουν τον πρίγκιπα-τέρας. Πρόσθεσε τ' όνομα σου -- ας τους δείξουμε ότι το ποτήρι ξεχείλισε. 

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: