Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Σανίδα σωτηρίας για την Υεμένη

Πραγματικά η κατάσταση δε θα μπορούσε να είναι χειρότερη.

Στην Υεμένη κάθε 10 λεπτά ένα παιδί πεθαίνει από την πείνα, 500.000 άνθρωποι έχουν πληγεί απ’ τη χειρότερη επιδημία χολέρας που υπήρξε ποτέ -- και μια θηριώδης ​​εκστρατεία βομβαρδισμών από τη Σαουδική Αραβία αποκλείει κάθε πρόσβαση σε ανθρωπιστική βοήθεια.

Αυτοί οι αθώοι άνθρωποι ζουν μια βιβλική καταστροφή -- αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ακούσει καν για αυτόν τον εφιάλτη, επειδή οι Σαουδάραβες έχουν αποκλείσει τους ξένους δημοσιογράφους από τη χώρα. Θέλουν να κρατήσουν τα εγκλήματά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι ώστε οι κυβερνήσεις μας να συνεχίσουν να τους πουλάνε τανκς, πυραύλους και όπλα.

Και τα καταφέρνουν... Οι ηγέτες μας κάνουν τα στραβά μάτια. Όμως το Avaaz κατέχει μια μοναδική θέση, γιατί οι πόροι μας προέρχονται από απλούς ανθρώπους χωρίς πολιτική ατζέντα. Μπορούμε να γίνουμε η σανίδα σωτηρίας για το λαό της Υεμένης:
  • Στέλνοντας κρυφά δημοσιογράφους στη χώρα για να βγάλουμε στη φόρα όσα συμβαίνουν εκεί
  • Απαιτώντας από πλούσιες χώρες να στείλουν αμέσως ανθρωπιστική βοήθεια
  • Πιέζοντας χώρες όπως ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο να σταματήσουν το εμπόριο όπλων που πυροδοτεί αυτά τα εγκλήματα
Το θλιβερό είναι ότι, αν δε βοηθήσουμε εμείς, δε θα το κάνει κανείς. 20 εκατομμύρια (!) συνάνθρωποί μας στην Υεμένη χρειάζονται απεγνωσμένα βοήθεια -- στήριξε με όποιο ποσό μπορείς και θα πιάσουμε αμέσως δουλειά.