Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Ευρώπη: Στήριξε το σχέδιο για "0" διοξείδιο του άνθρακα

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Πληκτρολόγησε παρακάτω το μήνυμα που θέλεις να στείλεις, χρησιμοποιώντας τις ιδέες στα αριστερά. Η ευγένεια είναι το κλειδί.
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Πρόσφατα σχόλια

Προβολή πρόσφατων σχολίων...
Προβολή περισσότερων σχολίων
Ευρώπη: Στήριξε το σχέδιο για "0" διοξείδιο του άνθρακα

Έκτακτη είδηση! Οι χώρες του κόσμου ετοιμάζονται να υπογράψουν παγκόσμια συμφωνία για μετάβαση σε 100% καθαρή ενέργεια! Όμως, το σχέδιο για οριστικό τέλος στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα υποσκάπτεται από πολυεθνικές που θέλουν να συνεχίσουν να ρυπαίνουν. Υπουργοί από 195 χώρες καταφτάνουν αυτή τη στιγμή στο Περού για την παγκόσμια συνεδρίαση για το κλίμα. Ας τους δείξουμε πως η δέσμευση για 100% καθαρή ενέργεια δεν είναι πλέον διαπραγματεύσιμη. Χρησιμοποίησε το κουτί στα δεξιά για να στείλεις τώρα ένα email στον Miguel Cañete – Επίτροπο της ΕΕ για το Κλίμα!

Δες εδώ μερικές ιδέες για το τι μπορείς να του πεις (αν βέβαια το πεις με δικά σου λόγια, ακόμη καλύτερα):
  • Σας συγχαίρω για την πρόσφατη απόφασή σας να μειώσετε τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2030.
  • Σας καλώ να στηρίξετε το κείμενο που προτείνει το τέλος των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2050 και την επείγουσα μετάβασή μας σε 100% καθαρές μορφές ενέργειας. Αυτή η μετάβαση όχι μόνο είναι απαραίτητη για τη σωτηρία της ανθρωπότητας αλλά κι απολύτως εφικτή.
  • Οι ανεπτυγμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να παρουσιάσουν ξεκάθαρα σχέδια για το πώς θα βοηθήσουν τις οικονομικά ασθενέστερες χώρες να οικοδομήσουν ένα καθαρό μέλλον χωρίς ρύπανση.
  • Το μέλλον μας βρίσκεται στα χέρια σας. Σας καλώ να ηγηθείτε μιας ουσιαστικής παγκόσμιας συμφωνίας για το κλίμα στη Λίμα.

Διάδωσέ το παντού