Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Το θαυματουργό σχέδιο αναγέννησης του πλανήτη μας

Το θαυματουργό σχέδιο αναγέννησης του πλανήτη μας

15.000 επιστήμονες μόλις έστειλαν SOS -- «προειδοποίηση προς την ανθρωπότητα» ότι αν δεν σταματήσουμε να ρυπαίνουμε, ο πλανήτης μας είναι καταδικασμένος!

Τα στοιχεία είναι σοκαριστικά: τα είδη ζωής εξαφανίζονται 1000 φορές γρηγορότερα απ΄ τον φυσιολογικό ρυθμό. Το 90% του Μεγάλου Κοραλλιογενή Υφάλου έχει πεθάνει ή πεθαίνει. Οι θάλασσες πνίγονται στο πλαστικό, σε βαθμό που τα ψάρια έχουν εθιστεί να το τρώνε.

Αλλά οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει και κάτι άλλο -- ένα θαύμα που μπορεί να μας σώσει. Αν προστατεύσουμε το 50% του πλανήτη μας απ’ την ανθρώπινη εκμετάλλευση, το οικοσύστημά μας θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί και να ανακάμψει. Η ζωή στη Γη μπορεί να αναγεννηθεί!

Οι κυβερνήσεις μας έχουν ήδη υποσχεθεί να προστατεύσουν το 1/4 του πλανήτη, άρα ξέρουμε πως είναι εφικτό. Όμως κανένα άλλο παγκόσμιο κίνημα δεν έχει βγει μπροστά για να υπερασπιστεί αυτό το θαυματουργό σχέδιο αναγέννησης!

Είναι στο χέρι μας.

Αν 50.000 από εμάς τσοντάρουμε με όσα θα δίναμε για έναν καφέ τη βδομάδα, μπορούμε να κάνουμε αυτό το σχέδιο πασίγνωστο, να κατατροπώσουμε τους ρυπαντές και τα κυκλώματα λαθροθηρίας, και να πιέσουμε τους παγκόσμιους ηγέτες για να υιοθετήσουν μια συμφωνία για την σωτηρία του πλανήτη, στην Παγκόσμια Σύνοδο για τη Βιοποικιλότητα.

Στήριξε σήμερα -- ας δώσουμε σάρκα και οστά σ’ αυτό το θαυματουργό σχέδιο αναγέννησης του πλανήτη.