Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει

K. Τραμπ και λοιποί διχαστές: Είμαστε η Ευρώπη!

«Είμαστε η Ευρώπη. Η δύναμή μας πηγάζει από τη διαφορετικότητά μας και τις κοινές μας αξίες. Είμαστε ενωμένοι σαν ένας λαός, με ελπίδα και αποφασιστικότητα ενάντια σε όσους προσπαθούν να μας διχάσουν σπέρνοντας τον φόβο, την προκατάληψη και τη βία. Στον φόβο απαντάμε με αγάπη, γιατί η ενότητά μας είναι η δύναμή μας και ο δρόμος μας προς τη δημιουργία του κόσμου που όλοι επιθυμούμε».

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Μάντεψε ΠΟΙΟΣ έρχεται στην Ευρώπη...

Ο άνθρωπος που αποκαλεί τις γυναίκες «χοντρές γουρούνες» και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ρίξει πυρηνική βόμβα στην Ευρώπη. Το αμερικανικό είδωλο της ακροδεξιάς… Ο Ντόναλντ Τραμπ!

Ξεκινά παγκόσμια περιοδεία μίσους, ακριβώς τη στιγμή που η ακροδεξιά κερδίζει έδαφος και η Μ. Βρετανία ενδέχεται να αποχωρήσει από την ΕΕ.

Λάβε τώρα μέρος στην εκστρατεία και στείλε στην Ευρώπη ένα φιλί. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να πούμε στον Τραμπ και τους Ευρωπαίους ομοϊδεάτες του να κρατήσουν το μίσος τους έξω από την Ευρώπη. Θα παραδώσουμε το μήνυμά μας απευθείας στον Τραμπ και τους συμμάχους του στον διχασμό, και θα επιχειρήσουμε να σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες δημιουργώντας μια τεράστια αλυσίδα φιλιών για να κατακλύσουμε τα ΜΜΕ με εικόνες ενότητας, αντί διχασμού.