Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Όχι στα ματωμένα κέρδη της FIFA!

Προς τον κ. Τζιάνι Ινφαντίνο, Πρόεδρο της FIFA:

Ως πολίτες απ’ όλο τον κόσμο, σας ζητάμε να ακούσετε την έκκληση των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και να αναγνωρίσετε τη δυστυχία που έφερε σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπως επίσης και τις ζωές που χάθηκαν ενώ η FIFA βγάζει δισεκατομμύρια. Αντί για λόγια σας ζητάμε να αποζημιώσετε τα θύματα με 440 εκατ. δολάρια – ισότιμο με το ποσό που η FIFA σκοπεύει να βραβεύσει τις αγωνιζόμενες ομάδες.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Όχι στα ματωμένα κέρδη της FIFA!

Φαντάσου να χρειάζεσαι δουλειά τόσο απεγνωσμένα που αναγκάζεσαι να αφήσεις την οικογένειά σου για να ζήσεις σ’ ένα άθλιο στρατόπεδο στην έρημο και να μοχθείς κάτω απ’ τον καυτό ήλιο για περίπου 1 ευρώ την ώρα. Κι ύστερα πεθαίνεις μόνος κι η οικογένειά σου δεν παίρνει τίποτα.

Φαντάσου πως αυτοί που σου φέρθηκαν σαν σκλάβο βγάζουν δισεκατομμύρια, ενώ η οικογένειά σου βυθίζεται ακόμα περισσότερο στη φτώχεια.

Η FIFA επέλεξε το τυραννικό καθεστώς του Κατάρ για να οργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, κι από τότε υπολογίζεται πως έχουν πεθάνει χιλιάδες απελπισμένοι κι ευάλωτοι μετανάστες εργάτες.

Η FIFA ήδη δέχεται πιέσεις για να διαθέσει 440 εκατ. δολάρια σε αποζημιώσεις για τους εργάτες – ίδιο ποσό με αυτό που θα δώσει στις ομάδες. Οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ποδοσφαιριστές, ακόμα κι ορισμένοι απ’ τους βασικούς χορηγούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια. Αλλά η έναρξη του κυπέλλου είναι σε λιγότερο από 1 βδομάδα, γι’ αυτό πρέπει να εντείνουμε τώρα την πίεση με μια δυναμική έκκληση που θα ζητά απ’ τη FIFA να κάνει το σωστό. Υπόγραψε τώρα και θα παραδώσουμε τις φωνές μας απευθείας στη FIFA.

Δημοσιεύτηκε:

Διάδωσέ το παντού