Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Προστατέψτε την υγεία μας. Σταματήστε τη Monsanto.

Προς τον Επίτροπο Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βιτένις Αντριουκάιτις, τις αρχές των ΗΠΑ, του Καναδά και της Βραζιλίας και όλα τα αρμόδια υπουργεία και τους ρυθμιστικούς φορείς για την υγεία και το περιβάλλον:

Ως πολίτες του κόσμου, είμαστε θορυβημένοι με την είδηση ότι το γλυφοσικό οξύ είναι “πιθανώς καρκινογόνο για τους ανθρώπους”. Σας καλούμε να λάβετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και να παγώσετε άμεσα την άδεια κυκλοφορίας του γλυφοσικού οξέους, που βρίσκεται σε ζιζανιοκτόνα όπως το RoundUp της Monsanto. Ζητάμε να συμπεριλάβετε τις μελέτες της Διεθνούς Επιτροπής Έρευνας για τον Καρκίνο στην τρέχουσα αξιολόγησή σας και να διασφαλίσετε ότι όλοι οι έλεγχοι είναι διαφανείς, βασισμένοι σε ανεξάρτητες μελέτες και αξιολογημένοι από αμερόληπτους επιστήμονες. Έως ότου το γλυφοσικό οξύ αποδειχθεί ασφαλές, πρέπει να προφυλάξετε τους πολίτες από την έκθεσή τους σε αυτό.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Προστατέψτε την υγεία μας. Σταματήστε τη Monsanto.

Κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το πιο διαδεδομένο ζιζανιοκτόνο στον κόσμο πιθανώς να προκαλεί καρκίνο! Η Monsanto τώρα απαιτεί απ’τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να αποσύρει την αποκαλυπτική του έρευνα. Ειδικοί ισχυρίζονται πως ο μόνος τρόπος για να μην κουκουλωθούν τα επιστημονικά ευρήματα, είναι να υπάρξει μεγάλη αντίδραση απ΄τους πολίτες κόσμου.

Οι αρμόδιες αρχές φημίζονται για τη μυστικοπάθειά τους και τις διασυνδέσεις τους με τις εταιρίες χημικών. Όμως τώρα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία – έχει πλέον ανοίξει επίσημη επανεξέταση για το γλυφοσικό οξύ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Βραζιλία, ενώ η Ολλανδία, η Σρι Λάνκα και το Ελ Σαλβαδόρ σκοπεύουν να το απαγορέψουν.

Η απειλή είναι ξεκάθαρη – αυτό το δηλητήριο χρησιμοποιείται στο φαγητό μας, στις καλλιέργειές μας, σε παιδικές χαρές, στους δρόμους μας. Ας το αποσύρουμε.

Πρόσθεσε τη φωνή σου και διάδωσέ το.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις περαιτέρω πληροφορίες για αυτή την εκστρατεία.

Διάδωσέ το παντού