Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Θαλάσσιο καταφύγιο στο μέγεθος του Μεξικού!

Προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα:

Ως πολίτες του κόσμου σας καλούμε να επεκτείνετε το Pacific Remote Island Monument και να προστατεύσετε την περιοχή από εξορυκτικές δραστηριότητες σε ακτίνα 200 ναυτικών μιλίων που βρίσκονται στη δικαιοδοσία των ΗΠΑ. Αν δημιουργήσετε το μεγαλύτερο, θαλάσσιο καταφύγιο στον κόσμο, όχι μόνο θα συντηρήσετε μια απ’τις πλουσιότερες σε θαλάσσια ζωή περιοχές της Γης, αλλά θα συντελέσετε και στην προστασία των ωκεανών μας για τις επόμενες γενιές.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Θαλάσσιο καταφύγιο στο μέγεθος του Μεξικού!
Copyright

Αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζητάει τις απόψεις των πολιτών για το αν θα πρέπει να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη, προστατευόμενη, θαλάσσια περιοχή του κόσμου στον Ειρηνικό Ωκεανό. Όμως ο Πρόεδρος Ομπάμα δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από ένα πανίσχυρο λόμπι αλιείας που προσπαθεί να αποδυναμώσει το σχέδιο.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να τους περάσει -- μεγαλοπρεπείς φάλαινες, θαλάσσιες χελώνες και ψάρια βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ο καλύτερος τρόπος για να σώσουμε τους ωκεανούς μας είναι να προστατεύσουμε μεγάλα τμήματα θάλασσας απ’την ανθρώπινη εκμετάλλευση έτσι ώστε η θαλάσσια ζωή να μπορέσει να ανακάμψει. Πριν από τέσσερα χρόνια, παίξαμε καθοριστικό ρόλο στο να πείσουμε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να δημιουργήσει ένα τεράστιο θαλάσσιο καταφύγιο στον Ινδικό Ωκεανό. Σε ανακοίνωσή του, το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρθηκε στην εκστρατεία μας. Αν τώρα ενώσουμε ξανά τις φωνές μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα θαλάσσιο καταφύγιο στο μέγεθος του Μεξικού!

Αν στείλουμε στον Ομπάμα ένα κύμα παγκόσμιας στήριξης τώρα, θα του δώσουμε τη δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει εκείνους που δημιουργούν εμπόδια και θα βοηθήσουμε να προστατευτούν οι ωκεανοί μας. Υπόγραψε το ψήφισμα και διάδωσέ το στους πάντες -- ας παραδώσουμε ένα εκατομμύριο φωνές πριν κλείσει η δημόσια διαβούλευση σε 72 ώρες.

Διάδωσέ το παντού