Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Παγκόσμια Δράση: Γίνε συνεργάτης

Στις 29 Νοέμβρη, καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες φτάνουν στο Παρίσι για τη συνάντηση κορυφής του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, το Avaaz να θα βοηθήσει να κινητοποιήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες απ’ όλο τον κόσμο για να κατακλύσουμε δρόμους και πλατείες και να διεκδικήσουμε τον κόσμο που μας αξίζει.

Ας ενώσουμε τις φωνές μας για ένα τέλος στα ορυκτά καύσιμα και μια οικονομία που θα τροφοδοτείται με 100% καθαρή ενέργεια. Για ένα πλανήτη όπου ο κάθε άνθρωπος θα έχει το δικαίωμα στην τροφή, το νερό, τον καθαρό αέρα και σε μια υγιή ζωή.

Υπάρχουν ήδη σχέδια για μια τεράστια κινητοποίηση στο Παρίσι στις 29 Νοεμβρίου, σε συνδυασμό με συντονισμένες δράσεις σε άλλες μεγάλες πόλεις και χιλιάδες μικρότερες δράσεις αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο. Αυτή η τεράστια, παγκόσμια δράση θα ανοίξει την κινητοποίηση που ετοιμάζουν οργανισμοί απ’ όλο τον κόσμο η οποία θα κρατήσει 2 βδομάδες και θα κορυφωθεί στις 12 Δεκεμβρίου όπου θα τελειώσει η συνάντηση κορυφής.

Fill out my online form .