Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Σώστε τον Νέμο: ΟΧΙ στο υποθαλάσσιο ορυχείο!

Προς την Κυβέρνηση της Παπούας Νέας Γουινέας και τους ενδεχόμενους επενδυτές:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, σας καλούμε να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να σταματήσετε τις προσπάθειες της Nautilus Minerals να ξεριζώσει το βυθό της Παπούα Νέα Γουινέα. Η υποθαλάσσια εξόρυξη μπορεί να αποβεί καταστροφική για το κλίμα και τη βιοποικιλότητα του πλανήτη μας. Τα οικοσυστήματά μας είναι εύθραυστα και δεν γνωρίζουμε τους κινδύνους που θα παρουσιαστούν από αυτό το είδος βιομηχανικής δραστηριότητας. Έχετε τη δύναμη να ξεκλειδώσετε ανείπωτους κινδύνους για την υγεία και το μέλλον του πλανήτη μας, ή να κάνετε ένα μεγάλο βήμα για την προστασία του. Σας ζητάμε να ενεργήσετε έχοντας ως γνώμονα αυτή την ευθύνη.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Σώστε τον Νέμο: ΟΧΙ στο υποθαλάσσιο ορυχείο!

Η απληστία τους δεν έχει όρια! Καναδική εταιρεία εξορύξεων θέλει τώρα να ανοίξει το πρώτο υποθαλάσσιο χρυσορυχείο του κόσμου, στα παραδεισένια νερά όπου ζει το πραγματικό ψαράκι Νέμο, αλλά και αμέτρητα σπάνια ήδη, φάλαινες και πολύχρωμα κοράλλια.

Έχουμε όμως μια ευκαιρία να τους σταματήσουμε πριν βάλουν μπρος τις υποβρύχιες μπουλντόζες και ξεριζώσουν το βυθό.

Η εταιρεία δυσκολεύεται να προσελκύσει επενδυτές. Και αν σηκώσουμε τώρα ένα τσουνάμι παγκόσμιας αντίδρασης, μπορούμε να αποθαρρύνουμε τους ενδεχόμενους επενδυτές και να πνίξουμε το καταστροφικό σχέδιο.

Βοήθησε να φτάσουμε το 1.000.000 υπογραφές για να βάλουμε φρένο στις υποθαλάσσιες εξορύξεις
πριν εξαπλωθούν σε όλο τον κόσμο.
Όταν φτάσουμε το στόχο μας, θα στείλουμε το ψήφισμα στα μέσα ενημέρωσης και σε κάθε ενδεχόμενο επενδυτή.

Διάδωσέ το παντού