Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Επείγον: Σταματήστε τώρα τους λαθρέμπορους ελεφαντόδοντου!

Λαθροθήρες σφάζουν έναν ελέφαντα κάθε 14 λεπτά.

Μαζί μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε εκατοντάδες μυστικές επιχειρήσεις για να συλληφθούν οι λαθρέμποροι και λαθροκυνηγοί που ευθύνονται για μαζικές δολοφονίες.

Στήριξε με ό,τι μπορείς.

50.000 ελέφαντες δολοφονούνται κάθε χρόνο για τους χαυλιόδοντές τους. Απομένουν μόλις 450.000! Ο χρόνος τελειώνει γι’ αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Για να σταματήσουν οι σφαγές, πρέπει να τα βάλουμε με τις εγκληματικές συμμορίες και τους διεφθαρμένους αρμόδιους που οργανώνουν τις μαζικές δολοφονίες των ελεφάντων της Αφρικής.

Και τώρα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε.

Μια μικρή ομάδα ακτιβιστών, με δράση σε 9 αφρικανικές χώρες, διεισδύει στα εγκληματικά κυκλώματα και τα φέρνει ενώπιον της δικαιοσύνης. Έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα -- εξαρθρώνουν παράνομα δίκτυα διακίνησης ελεφαντόδοντου που είναι υπεύθυνα για τη δολοφονία έως κι 100.000 ελεφάντων!

Είσαι μέλος του κινήματός μας που υπερασπίζεται τη ζωή στη Γη. Αυτή είναι μια ευκαιρία να στηρίξεις άμεσα αυτό τον αγώνα. Μαζί μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε εκατοντάδες νέες έρευνες για να αντιμετωπίσουμε το βάρβαρο λαθρεμπόριο ζώων. Οι μικρο-δωρεές μας απ’ όλο τον πλανήτη θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα στον αγώνα για την προστασία των ελεφάντων.

Βοήθησε να στηρίξουμε αυτούς τους ακτιβιστές και να ενισχύσουμε τις εκστρατείες του Avaaz για την προστασία της άγριας ζωής και των οικοτόπων που εξαφανίζονται. Όσους περισσότερους πόρους συγκεντρώσουμε, τόσο πιο δυναμικά μπορούμε να αγωνιστούμε γι’ αυτά τα μεγαλοπρεπή πλάσματα. Στήριξε τώρα με ό,τι μπορείς!
Δημοσιεύτηκε: