Σταματήστε τον λιμό του Πούτιν
Προς τους ηγέτες του κόσμου:
Ως πολίτες απ’ όλο τον κόσμο είμαστε ενάντια στις επιθέσεις της Ρωσίας στα ουκρανικά σιτηρά, οι οποίες απειλούν να καταδικάσουν εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο σε ακραία πείνα. Σας ζητάμε να κάνετε ό,τι περνά απ’ το χέρι σας για να σταματήσετε τον αποκλεισμό της Μαύρης Θάλασσας, ώστε τα σιτηρά της Ουκρανίας να είναι και πάλι διαθέσιμα για όλο τον κόσμο.
Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Προσφατες υπογραφες
Η Ουκρανία είναι ο σιτοβολώνας του κόσμου κι οι χώρες της Α. Αφρικής, που βρίσκονται στα πρόθυρα του λιμού, βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο σιτάρι της. Τώρα η Ρωσία προειδοποιεί ότι θα επιτεθεί σε οποιοδήποτε πλοίο μεταφέρει σιτηρά της Ουκρανίας, ενώ οι τιμές των τροφίμων ήδη ανεβαίνουν παντού.
Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον αποκλεισμό αυτόν να κάνει τον κόσμο να λιμοκτονήσει. Η Ρωσία αυτή τη στιγμή εκτιμά τις διεθνείς αντιδράσεις: Αφρικανοί ηγέτες, κι ακόμη κι η Κίνα, έχουν ήδη διαμαρτυρηθεί για τον σκληρό πόλεμό του στα τρόφιμα, κι η παγκόσμια κατακραυγή μπορεί να την κάνει να επανεκτιμήσει την κατάσταση. Ένωσε τη φωνή σου τώρα, κι όταν η έκκληση αποκτήσει δυναμική, θα την παραδώσουμε σε βασικούς ηγέτες που μπορούν να εντείνουν την πίεση στον Πούτιν. Υπόγραψε και διάδωσέ την παντού.
Φωτογραφία: Συλλογή φωτογραφιών του Κρεμλίνου
Δημοσιεύτηκε:
Διάδωσέ το παντού