Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Η τελευταία ελπίδα της Γάζας!

Προς τους παγκόσμιους ηγέτες:

Ως πολίτες απ’ όλο τον κόσμο είμαστε τρομοκρατημένοι απ’ τη βία που αντιμετωπίζει ο παλαιστινιακός λαός, κι ανησυχούμε βαθιά με τις προειδοποιήσεις για γενοκτονία που κάνουν κυβερνήσεις κι ειδικοί του ΟΗΕ. Σας ζητάμε να υποβάλλετε επειγόντως δήλωση παρέμβασης στο Διεθνές Δικαστήριο για να υποστηρίξετε τη μήνυση της Ν. Αφρικής, όπως και μέτρα για τη διακοπή του πολέμου. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει να σωθούν δεκάδες χιλιάδες ζωές και να μπει τέλος στη βία.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Η τελευταία ελπίδα της Γάζας!

Η κυβέρνηση της Ν. Αφρικής μόλις ζήτησε απ’ το Διεθνές Δικαστήριο να δώσει εντολή για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, κατηγορώντας το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία. Αλλά η κυβέρνηση του Νετανιάχου φαίνεται έτοιμη να παλέψει με νύχια και με δόντια για να καθυστερήσει την απόφαση.

Καθώς εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι βρίσκονται παγιδευμένοι στην Παλαιστίνη με κομμένη την ανάσα, ελπίζοντας σε μια γρήγορη ετυμηγορία, έχουμε μια επείγουσα αποστολή: να πείσουμε τις κυβερνήσεις να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Ν. Αφρικής για να μπει τέλος στην αιματοχυσία.

Όπου κι αν βρίσκεσαι, όποιες κι αν είναι οι πολιτικές σου πεποιθήσεις, πρέπει τις επόμενες 24 ώρες να ενώσουμε όλες κι όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να στείλουμε ένα τσουνάμι εθνικής υποστήριξης ώστε να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στη Γάζα. Έχουμε μια ευκαιρία να βοηθήσουμε να σταματήσει αυτό που μια ομάδα ειδικών του ΟΗΕ αποκάλεσε «γενοκτονία στα σκαριά». Μπορεί να είναι κι η τελευταία ευκαιρία.
Δημοσιεύτηκε:

Διάδωσέ το παντού