Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Λάβε μέρος στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα

Λάβε μέρος στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα στις 29 Νοεμβρίου:

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Πατώντας «Είμαι μέσα» επιτρέπεις στο Αvaaz να σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες μέσω email ή τηλεφώνου. Προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Λάβε μέρος στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα

Πρόσφατα, μία κορυφαία επιστήμονας ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σχετικά με τη ρύπανση του διοξειδίου του άνθρακα, καθώς περιέγραφε ένα εφιαλτικό μέλλον στο οποίο δε θα υπάρχει πλέον ζωή στις θάλασσές μας. Το αν θα βγει αληθινός ο εφιάλτης της εξαρτάται από εμάς.

Η μεγαλύτερη Σύνοδος Κορυφής της δεκαετίας για το κλίμα θα λάβει χώρα σε μόλις τέσσερις μήνες και οι ηγέτες του κόσμου μπορούν να θέσουν έναν επαναστατικό στόχο: την παγκόσμια απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα. Μια τέτοια συμφωνία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη σωτηρία του πλανήτη από την καταστροφική κλιματική αλλαγή, στέλνοντας σε πολιτικούς, διευθυντές εταιρειών και χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι ήρθε το τέλος της εποχής της βρώμικης ενέργειας. Η νίκη δε θα είναι εύκολη αλλά, εάν κάνουμε τους ηγέτες να νιώσουν τη δύναμη αυτού του κινήματος, μπορούμε να κερδίσουμε.

Πέρυσι, το κίνημά μας συνέβαλε στη διοργάνωση της μεγαλύτερης κινητοποίησης της Ιστορίας για το κλίμα με την Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα. Για τις 29 Νοεμβρίου, μερικές ώρες μόνο πριν φτάσουν οι ηγέτες στο Παρίσι για τη Σύνοδο Κορυφής για το κλίμα, ετοιμάζουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο!

Κάνε κλικ για να πεις «Είμαι μέσα!» για τη φετινή Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα και το Avaaz θα σε ειδοποιήσει για να συμμετάσχεις σε μια δράση στην περιοχή σου.

Διάδωσέ το παντού