Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Λάβε μέρος στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα

Λάβε μέρος στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα στις 29 Νοεμβρίου:

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Πατώντας «Είμαι μέσα» επιτρέπεις στο Αvaaz να σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες μέσω email ή τηλεφώνου. Προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη κρίση της ανθρωπότητας και η γενιά μας είναι η τελευταία που μπορεί να τη σταματήσει. Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πλέον ένας μακρινός κίνδυνος αλλά συμβαίνει εδώ και τώρα και απειλεί όλα όσα αγαπάμε.

Σε λίγες μέρες όμως, έχουμε μια σπάνια ευκαιρία να αποτρέψουμε την καταστροφή. Οι ηγέτες του κόσμου θα συναντηθούν στο Παρίσι για να αποφασίσουν το μέλλον του πλανήτη μας. Στο τραπέζι βρίσκεται πρόταση, για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και παγκόσμια μετάβαση σε 100% καθαρή ενέργεια. Όμως, τα συμφέροντα που καταστρέφουν τον πλανήτη μας θα κάνουν τα πάντα για να σαμποτάρουν τη συμφωνία.

Γι’ αυτό και την Κυριακή 29 Νοέμβρη, μία μέρα πριν τη συνάντηση των ηγετών για το κλίμα, εκατομμύρια πολίτες θα κατακλύσουμε δρόμους και πλατείες.

Από την Αθήνα μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο και από το Λονδίνο μέχρι την Πάτρα, θα ενώσουμε τις φωνές μας για να διεκδικήσουμε το καθαρό και ασφαλές μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Δήλωσε συμμετοχή στην παγκόσμια κινητοποίηση για τη σωτηρία του πλανήτη μας.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: