Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ

Προς τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου:

Ο Τραμπ μόλις διέκοψε τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας! Βοήθησε να δημιουργήσουμε ένα τσουνάμι παγκόσμιας αντίδρασης για να σώσουμε τον ΠΟΥ! Υπόγραψε την επείγουσα έκκληση με το email σου:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Προς τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου:
"Καταδικάζουμε την απόφαση του Προέδρου Tραμπ να διακόψει τη χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Σας καλούμε επειγόντως να διασφαλίσετε ότι ο ΠΟΥ, και οι άλλοι διεθνείς οργανισμοί που αγωνίζονται για την αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας, έχουν επαρκή χρηματοδότηση και ότι τα εμβόλια και οι θεραπείες θα παράγονται και θα διανέμονται δίκαια και ισότιμα. Αυτός ο ιός μας απειλεί όλους και είμαστε μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κοινό εχθρό με συνεργασία, και η ανθρωπότητα πρέπει να λάμψει ενωμένη μέσα από τις πράξεις μας."
--------------------
Περισσότερες πληροφορίες:

Ο Τραμπ μόλις διέκοψε κάθε χρηματοδότηση των ΗΠΑ προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας… εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού!

Είναι παράνοια. Χωρίς το ζωτικό έργο του ΠΟΥ, θα κινδύνευαν χιλιάδες ζωές ανά τον κόσμο. Κυβερνήσεις συναντώνται ΤΩΡΑ για έκτακτες συνομιλίες -- βοήθησε να δημιουργήσουμε ένα τσουνάμι παγκόσμιας αντίδρασης για να σώσουμε τον ΠΟΥ και να απαιτήσουμε οι θεραπείες και τα εμβόλια για τον Covid-19 να κατανεμηθούν δίκαια ανά τον κόσμο.

Υπόγραψε και διάδωσέ το σήμερα -- όταν η φωνή μας αποκτήσει δυναμική, θα κάνουμε το αίτημά μας ολοσέλιδες διαφημίσεις στον διεθνή τύπο. Ας μην επιτρέψουμε στον εγωισμό του Τραμπ να σαμποτάρει την παγκόσμια συνεργασία που ο κόσμος έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ!
Δημοσιεύτηκε:

Διάδωσέ το παντού