Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Πρωθυπουργέ του Περού: Σώσε τη Sierra del Divisor

Προς τον πρωθυπουργό του Περού, Πέδρο Κατεριάνο:

Ως πολίτες από ολο τον κόσμο, ανησυχούμε που το σχέδιο προστασίας της Sierra del Divisor έχει καθυστερήσει 20 χρόνια. Η Sierra del Divisor είναι ένα από τα πολυτιμότερα κομμάτια του δάσους του Αμαζονίου και σας καλούμε να το χαρακτηρίσετε αμέσως εθνικό δρυμό.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Πρωθυπουργέ του Περού: Σώσε τη Sierra del Divisor

Ένα πανέμορφο κομμάτι του τροπικού δάσους του Αμαζονίου κινδυνεύει. Τεράστιες εκτάσεις παρθένας γης, που αποτελούν καταφύγιο για τζάγκουαρ, πούμα και μια μεγάλη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας, απειλούνται να καταστραφούν από παράνομους υλοτόμους και καλλιεργητές κοκαΐνης. Όμως, με μια απλή υπογραφή του, ο Περουβιανός πρωθυπουργός Πέδρο Κατεριάνο μπορεί να το μετατρέψει σε εθνικό δρυμό και να το σώσει.

Αυτή τη στιγμή, έχει στα χέρια του ένα νομοσχέδιο για την προστασία του δάσους και σκέφτεται να το υπογράψει. Αλλά, όσο καθυστερεί, αυτός ο φυσικός θησαυρός καταστρέφεται. Αν πάρει θέση ενάντια σ’ αυτή την παράνομη καταστροφή, η πρωτοβουλία του μπορεί να εμπνεύσει κι άλλους πολιτικούς να προστατεύσουν τον πλανήτη, ενώ το παράδειγμά του θα μείνει αλησμόνητο στις επόμενες γενιές. Αλλά, είναι στο χέρι μας να τον κάνουμε να το καταλάβει.

Ακτιβιστές στο Περού υποστηρίζουν πως, αν ο Κατεριάνο δει ότι έχει την υποστήριξη όλου του κόσμου, θα πειστεί να αναλάβει δράση. Περιβαλλοντολόγοι και ιθαγενείς πιέζουν εδώ και είκοσι χρόνια για την προστασία αυτής της περιοχής. Ας τους δώσουμε την τελική ώθηση του κινήματός μας. Κάνε κλικ για να υπογράψεις το ψήφισμα και το Avaaz θα στείλει αμέσως τις υπογραφές στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Διάδωσέ το παντού