Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Τέλος στον τρόμο της Μπόκο Χαράμ

Προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών:

Νιώθουμε αποτροπιασμό για τις πρόσφατες δολοφονίες από τη Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία. Σας ζητάμε να περάσετε ψήφισμα το οποίο θα περιλαμβάνει μέτρα για την προστασία των αμάχων, θα καθιστά τις στρατιωτικές δυνάμεις υπόλογες για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θα πιέσει την κυβέρνηση της Νιγηρίας να θεσπίσει μεταρρυθμίσεις για την πιο αποτελεσματική προστασία των πολιτών. Ήρθε η στιγμή να αναλάβει δράση η διεθνής κοινότητα για να σταματήσει αυτός ο αιματηρός πόλεμος.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Η Μπόκο Χαράμ μόλις χρησιμοποίησε ένα 10χρονο κοριτσάκι ως βομβιστή αυτοκτονίας, αφού πρώτα σκότωσε 2.000 ανθρώπους.Η Νιγηρία έχει σκεπαστεί στον τρόμο.

Αλλά ο Πρόεδρος της Νιγηρίας Τζόναθαν ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ σχεδόν καθόλου στο συμβάν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας,
κι ο διεφθαρμένος στρατός του αντί να προστατεύσει τους αμάχους, συνεχίζει να πυροδοτεί τη διαμάχη.

Η διεθνής κοινότητα έχει βάλει την υπόθεση στο συρτάρι των ‘πολύ δύσκολων για επίλυση’.

Το μόνο θετικό: η εξάπλωση της βίας έχει αναδείξει την ανάγκη για άμεση δράση.

Ας πολλαπλασιάσουμε αυτή την πίεση τώρα για να κάνουμε τους παγκόσμιους ηγέτες και τα Ηνωμένα Έθνη να δώσουν προτεραιότητα στην επίλυση αυτής της διαμάχης.

Λάβε μέρος στην επείγουσα έκκληση– για χάρη του μικρού, αθώου κοριτσιού και όλων όσων κινδυνεύουν.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: