Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

JPMorgan Chase: Πρασινίστε τα τρισεκατομμύρια σας!

Προς τον Τζέιμι Ντάιμον, CEO της JPMorgan Chase και όλους τους μεγαλοεπενδυτές ορυκτών καυσίμων:

Ως πολίτες απ' όλον τον πλανήτη, σας καλούμε να ευθυγραμμίσετε επειγόντως και με διαφανή τρόπο το εταιρικό σας μοντέλο, με το στόχο τον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη στον 1,5 βαθμό Κελσίου. Σας καλούμε, σαν πρώτο βήμα να σταματήσετε αμέσως να χρηματοδοτείτε νέες επενδύσεις στα ορυκτά καύσιμα, να επενδύσετε μαζικά στην καθαρή ενέργεια και να πιέσετε με όλα σας τα μέσα κι άλλες εταιρείες να δεσμευτούν να ακολουθήσουν τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

JPMorgan Chase: Πρασινίστε τα τρισεκατομμύρια σας!

Θυμηθείτε αυτό το όνομα: Τζέιμι Ντάιμον.

Είναι ο Βασιλιάς του Άνθρακα -- ο μεγαλύτερος επενδυτής στην κλιματική αλλαγή. Απ’ το 2015, η τράπεζα που διευθύνει έχει χώσει 176 ΔΙΣ. € σε ορυκτά καύσιμα που ψήνουν τον πλανήτη μας.

Πρέπει να τον σταματήσουμε.

Μετά από αμείλικτη δημόσια πίεση, ένας απ’ τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του Ντάιμον μόλις ανακοίνωσε ότι θα αποεπενδύσει απ’ τον άνθρακα -- κι ο Ντάιμον βρίσκεται πλέον στριμωγμένος. Αν τον καταφέρουμε να αλλάξει στάση, μπορεί να βάλει λουκέτο στη βιομηχανία άνθρακα και να ξεκινήσει μια ενεργειακή επανάσταση!

Η δημόσια πίεση φέρνει αποτελέσματα -- ας συνεχίσουμε!

Ας τον πλημμυρίσουμε με εκατομμύρια φωνές κι ας τον αναγκάσουμε να πρασινίσει τα τρισεκατομμύριά του -- πρόσθεσε το όνομά σου τώρα:
Δημοσιεύτηκε:

Διάδωσέ το παντού