Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα

Κογκρέσο των ΗΠΑ: Σταματήστε την TPP

Προς το Κογκρέσο των ΗΠΑ και τους νομοθέτες που καλούνται να ψηφίσουν την εμπορική συμφωνία TPP:

Ως πολίτες του κόσμου, σας καλούμε να ψηφίσετε «όχι» στην εμπορική συμφωνία TPP και να αντιτεθείτε σε όποια σχέδια περιορίζουν τη δύναμη των κυβερνήσεών μας να νομοθετούν με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Η TPP είναι απειλή για τη δημοκρατία και υπονομεύει την εθνική κυριαρχία, τα εργατικά δικαιώματα, τους περιβαλλοντικούς νόμους και την ελευθερία λόγου στο Διαδίκτυο. Σας καλούμε να καταψηφίσετε το «μνημόνιο των πολυεθνικών».

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Κογκρέσο των ΗΠΑ: Σταματήστε την TPP

Κι ενώ ο αγώνας μας ενάντια στην ΤΤΙΡ συνεχίζεται, δώδεκα χώρες μόλις έκλεισαν μια άλλη μυστική συμφωνία που παραδίδει στις πολυεθνικές τον έλεγχο του 40 % της παγκόσμιας οικονομίας. Όμως, αν κινητοποιηθούμε γρήγορα, το αμερικανικό Κογκρέσο μπορεί να τη σταματήσει.

Η TPP είναι μία ληστρική εμπορική συμφωνία που υπονομεύει την εθνική κυριαρχία και κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των μεγάλων φαρμακευτικών και της Monsanto. Όμως, για να γίνει νόμος, πρέπει πρώτα να επικυρωθεί απ’ όλες τις συμβαλλόμενες χώρες. Τα καλά νέα είναι ότι όλο και περισσότερα μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου εναντιώνονται στη συμφωνία. Και αν το Κογκρέσο πει «όχι», αυτό το «μνημόνιο των πολυεθνικών» θα μείνει στο συρτάρι.

Το Avaaz μπορεί να φέρει τις φωνές των πολιτών των δώδεκα αυτών χωρών και του υπόλοιπου κόσμου στην καρδιά του Κογκρέσου. Ας δώσουμε στους πολιτικούς που αντιστέκονται τη λαϊκή εντολή που χρειάζονται για να σταματήσουν το ξεπούλημα της δημοκρατίας μας στις πολυεθνικές. Λάβε μέρος και διάδωσέ το παντού – οι υπογραφές μας θα παραδοθούν απευθείας στο Κογκρέσο.

Διάδωσέ το παντού