Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει

Σκοτώστε τον άνθρακα, όχι τον πλανήτη!

Προς τον Dr. Joachim Wenning, διευθυντή της Munich RE, και όλους τους διευθυντές ασφαλιστικών εταιρειών:

Σας καλούμε να σταματήσετε να παρέχετε ασφαλιστικές εγγυήσεις και επενδύσεις στις βιομηχανίες άνθρακα και άμμου πίσσας. Είναι τα χειρότερα ορυκτά καύσιμα που πυροδοτούν την κλιματική αλλαγή και θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο το μέλλον του πλανήτη μας, των παιδιών μας, αλλά και των ασφαλιστικών εταιρειών σας.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Με τον Τραμπ πλανητάρχη, η κλιματική αλλαγή εκτροχιάζεται. Αλλά τώρα μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα τον χειρότερο εφιάλτη του, ακυρώνοντας τα ασφαλιστικά συμβόλαια της βιομηχανίας του άνθρακα!

Ο Τραμπ λατρεύει τα εργοστάσια άνθρακα που απειλούν την ζωή στον πλανήτη μας. Αλλά ο κλάδος του άνθρακα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ασφάλιση. Μεγάλες ασφαλιστικές έχουν ήδη αρχίσει να αποσύρονται απ’ τη βιομηχανία άνθρακα λόγω της δημόσιας πίεσης -- και μαζί μπορούμε να κάνουμε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ασφαλιστική Munich RE να είναι η επόμενη!

Αυτό θα έσειε τα θεμέλια ολόκληρης της βιομηχανίας άνθρακα! Η Munich RE αποφασίζει αυτή τη στιγμή -- και σε λίγες μέρες θα συναντήσει τους μεγαλύτερους πελάτες της σε συνέδριο στη Γερμανία. Ας τους τη στήσουμε με 1 εκατ. υπογραφές, γιγαντοαφίσες και διαφημίσεις στα ΜΜΕ, για να χαλάσουμε το καρβουνιασμένο όνειρο του Τραμπ που σκοτώνει τον πλανήτη μας!
Δημοσιεύτηκε: 27 Ιουνίου 2018