Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Λευτεριά στους Ουιγούρους!

Προς το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, τα κοινοβούλιά μας και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κίνα:

Η βάναυση φυλάκιση και πλύση εγκεφάλου τουλάχιστον 1 εκατ. αθώων ανθρώπων αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας κι απαιτούμε να απαντήσετε. Σας καλούμε να καταδικάσετε αυτή τη φρικαλεότητα και να επιβάλετε κυρώσεις και αποεπενδύσεις για να αναγκαστεί το καθεστώς της Κίνας να σεβαστεί τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο. Δε μπορούμε να επιτρέψουμε τη συνεχή παρακολούθηση, την πλύση εγκεφάλου, τις μαζικές φυλακίσεις, τους βιασμούς, τα βασανιστήρια και την πολιτισμική καταστροφή ενός ολόκληρου λαού. Η ιστορία θα θυμάται τους Ουιγούρους, αλλά και τη δική σας στάση.

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Λευτεριά στους Ουιγούρους!

Ο κορωνοϊός έφερε την Κίνα στο προσκήνιο. Αλλά υπάρχει και μια άλλη φρίκη που την κουκουλώνουν: Οι αρχές της Κίνας κρατούν φυλακισμένους 1 εκατομμύριο Ουιγούρους και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου!

Βιάζουν τις γυναίκες κι απαγάγουν τα παιδιά τους.

Είναι απίστευτο ότι κάτι τόσο αποτρόπαιο συμβαίνει το έτος 2020 -- κι οι περισσότερες κυβερνήσεις μας φοβούνται να μιλήσουν. Εμείς όμως δε θα σωπάσουμε! Σε λίγες μέρες, αυτή η φρίκη πρόκειται να συζητηθεί στον ΟΗΕ, και πηγές λένε πως μια παγκόσμια κατακραυγή μπορεί να πιέσει μεγάλες κυβερνήσεις να βάλουν την Κίνα στην θέση της. Αν όλοι και όλες υπογράψουμε τώρα, μπορούμε να παραδώσουμε 1 εκατ. υπογραφές στη συνάντηση -- μία για κάθε Ουιγούρο που έχει συλληφθεί!

Μετά θα φέρουμε τις προσωπικές εμπειρίες των επιζώντων σε κοινοβούλια ανά τον κόσμο και θα πιέσουμε πολυεθνικές να βάλουν τέλος στις μπίζνες που συνδέονται μ’ αυτήν την πολιτισμική γενοκτονία. Ας δείξουμε στην Κίνα και σ’ όλο τον κόσμο ότι δε θα τα παρατήσουμε μέχρις ότου ελευθερωθούν όλοι οι Ουιγούροι.
Δημοσιεύτηκε:

Διάδωσέ το παντού